8.VÉGÉN

Rólam

Az én nevem Galusz Viola. 2007 szeptember 21.-én születtem Zentán.
Nyugodt és türelmes személyiségnek gondolm magam. Szeretek a gyerekekkel foglalkozni és a tanulmányaim befelyeztével a gyerekekkel kapcsolatos szakmát választanék. A szabad időmben szeretek a barátnőimmel találkozni, ilyenkor beszélgetünk, kávézunk és elmegyünk sétáni. Ha épp nagyon sűrű volt a hetem vagy csak kikapcsolódni szeretnék, hétvégenként a barátnőmmel jógázni járunk, amiről mindkettőnknek pozitív véleménye van. Mindezek mellett szeretek magammal is időt tölteni, ilyenkor sorozatot nézek vagy könyvet olvasok pl.(Leiner Laura, Coleen Hoover).

Családomról

Van egy 5 éves testvérem akit Márknak hívnak. Néha rosszalkodik és eleven de mind emellett nagyon jószívű.
Anyukám Galusz Évának hívják, 38 éves és a zentai kórházban dologozik.
Apukám itt a faluban a ŽEZZ fatelepen dolgozik. Ő 42 éves és a munkája mellett mezőgazdasággal is foglalkozik.

Hobbim

A tánc és a zene része a mindennapjaimnak kisbaba korom óta. 5-6 évesen kezdtem el táncolni a Tisza Mente KNE-nél,és azóta is része hétköznapjaimnak. Hetente 2 próbánk van, kedden és csütörtökon. A csoportunk neve ,,Csicsergők,, és mi vagyunk a ''legidősebb,, csoport. Egy korosztály vagyunk és kb. mindannyiunk már 8-9 éve néptáncol. Rendszeresen részt veszünk ének és tánc vetélkedőkon pl. a Szólj síp szólj, Kőke tánc, Durindó... Számomra nagyon sokat jelent mivel rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem az évek során és sok ismerettséget köthettünk/köthetünk külföldi táborok alkalmával.

Legszebb emlékeim

Az egyik lebszebb emlékeim közé tartozik a 2021-es gyermekheti maszkabál. Az elmúlt 8 évben rengeteg élményem volt:kirándulások, az eggyüttöltött hétköznapok, amelyeket nem felejtek.