Fejezem a 8. sztályt.

Rólam

A nevem Kalapos Kitti.14 éves vagyok.Szerbiában élek, Péterrévén.Átlagos lány vagyok.Szőke hajú, kék szemű.Most fejezem a 8. osztályt, a középiskolát izgatottan várom. Az Óbecsei Közgazdasági és Kereskedelmi középiskolában szeretnék továbbtanulni.












CSALÁDOMRÓL

Szüleimmel és öcsémmel élünk közösen egy nagy kertes házban. Édesanyám varrónőként dolgozik.Édesapám pedig a Tisza Földműves szövetkezetnél.












Iskolán kívül

8 éve moderntáncolok a Doktor Kiss Imre Művelődési körnél és 3 éve néptáncolok és énekelek Tisza Mente Közmüvelödési és Népművészeti egyesületnél Péterrévén. Ezen kívül szeretek olvasni leginkább Leiner Laurától.Nyáron pedig horgászni szoktam.












Kedvenceim

kedvenc ételeim közé tartozik a palacsinta és a spagetti.Kedvenc ittalomnak a vizet mondanám.












OSZTÁLYOMRÓL

A világon az egyik legszerencsésebb embernek mondhatom magamat,amiért ilyen osztlytársaim vannak.Sosem volt és sosem lessz még egy ilyen.Összetartó,kedves,segítőkész osztály vagyunk.Az osztályfőnökről nem is beszélve.Ötödikben nagyon féltem az oszitól, azt hittem hogy nagyon szigorú lesz.Azt kell mondanom kellemesen csalódtam.












ÉLMÉNYEK AZ ELMÚLT 8 ÉVBŐL

Megszámlálhattatlan közös emlékünk van együtt.Szépek és persze vannak roszabbak is. Sosem feledem amikor az oszit megvicceltük azzal,hogy hazza ment mindenki közben a szertárban voltunk...Vagy amikor Április első napján matek órára közösen állítottunk ébresztőt... DE azt se feledjük soha amikor Evelin Nikola Teslára azt mondta,hogy Petőfi Sándor, majd közöltük vele, hogy ő nem Petőfi.Erre rávágta,hogy ,,DE AZ IS ÍRÓ VOLT".Nem volt író ezt mindenki tudja.Ezeket az emlékeket semmi pénzért nem cserélném el.