RÓLAM

Engem Kiss Emmának hívnak. 2007.10.19-én születtem Zentán. 170 cm magas vagyok, kék szemem és szőke hajam van. A Dr. Kiss Imre óvodába jártam. Most nyolcadikos vagyok, a Samu Mihály Általános Iskolába járok. Ezután a becsei gimnáziumba tervezek tovább menni sportra. Utánna pedig az Újvidéki Egyetem, Sport- és Testnevelési Karra szeretnék menni, mivel minden álmom, hogy tornatanárnő legyek. Hobbim a lovaglás és a foci. 11 éve lovagolok és 3 éve focizok. A péterrévei Fk Jedinstvo futball klubban focizok, hetente három edzésünk van. Lovagolni pedig Adára járok minden héten egyszer. Focival eddig rosszabb eredményeket értünk el, de kaptunk egy jó edzőt és így már az eredményeink is jobbak. Több lovastúrán is voltam már, legtöbbször 1-2 naposokon, de kipróbálnák egy hét napos túrát is, mivel imádom a lovakat és biztos nagyon jó lenne, ha egy hétig csak lovagolnánk. Verseny horgásztam 4 évig, de rá untam ezért abba hagytam. Néptáncoltam 3 évig, de sajnos a néptánc csoportunk össze omlott ezért abba kellett hagynom. Nagyon sajnálom, hisz kiváló eredményeket értünk el, sokat utaztunk és a társaság is jó volt.


CSALÁDOMRÓL

Anyukámat Kiss Szilviának, apukámat Kiss Attilának hívják. Van egy testvérem őt Kiss Zoltánnak hívják. A családból mindenkinek kék szeme és szőke haja van. Anyukám idén lesz 45 éves, apukám 50 lesz, testvérem pedig április 7-én töltötte a 21-dik életévét. Nagyon vidám, kedves,humoros, segíőkész, szerető családom van, aminek nagyon örülök és feltételek nélkül mindig őket szeretem a legjobban, mert tudom hogy bennük biztos megbízhatok és mindig meghallgatnak.




ISKOLÁN KÍVÜL

Mint ahogy említettem már a hobbim a lovaglás és a focizás. A lovak léte nagyon jó hisz meg nyugszok. Nagyon sokan félek a lovaktól vagy lenézik a lovasokat, pedig szerintem egy igen nehéz sport, mert egy 170 cm marmagasságú ló, ami kb 700-800 kg nem éppen a legbiztonságosabb. Persze én 3,5 évesen kezdtem a lovaglást így akkor még egy Megi nevezetű pónin lovagoltam. Mai napig oda megyek hozzá megpuszilgatom, megölelgetem, mert nekem örökre ő lesz a kedvenc lovam, mivel neki köszönhetem, hogy tudok rendesen lovagolni és a legmagasabb, legbolondabb lóval is tudok bánni. Focizni pedig azért 2019-ben kedtem mert akkor lett egy lányos csapat. Nagyon jó volt a társaság, de sajnos fél év után már csak hárman maradtunk, 2021 tavaszán pedig magma maradtam a fiúk között. Nagyon jó csapatom van, mert mindenki befogadott és mindenkivel jóba vagyok.

ISKOLÁN KÍVÜLI VIDEÓ

HIVATKOZAS

WIKIPÉDIA




KEDVENCEIM

A ló a kedvenc állatom, mert szeretem, hogy magas, valamelyik bolond, eszméletlenül cuki és kedvesek. Nagyon szeretem őket, mert a közelükben megnyugszok és teljesen ki tudok mindent kapcsolni. Kedvenc csapatom a PSG, nagyon sok jó játékosuk van. Kedvencem tőlük Kylian Mbappé. Mbappé francia nemzetiségű, 178 cm magas. A Paris Saint-Germain 2017-ben Monaco-tól egy évre vette kölcsön Mbappé-t, majd 2018-ban megvásárolta 145 000 000 + 35 000 000 euróért. Kedvenc sorozatom a nagy pénzrablás, mivel sok sok izgalommal van teli. Nagyon sokszor megnéztem már, de még nem untam rá. Kedvenc tantárgyam a torna, mert sokat mozgunk és mindig egy nagy energia bombát kapok torna után. Mostanában torna órákon kézilabdázunk, amit nagyon szeretek és szerintem jó is vagyok benne.

KEDVENCEIMRŐL VIDEÓ

HIVATKOZAS

WIKIPÉDIA

OSZTÁLYOM

Mi 2014 szeptember 1-től alkotunk egy osztályt. Elsőbe 24-en indultunk, és most így nyolcadik végére elment tőlünk 10 tanuló. Szerintem nagyon összetartó, vicces, kedves osztály vagyunk. Mindent meg lehet velünk beszélni és mindig arra törekszünk, hogy hibáinkat kijavítsuk és, hogy mi legyünk a legjobbak. Nem szoktunk verekedni se veszekedni, de ha beszélgetésről van szó abba benne vagyunk, de nagyon is. Nagyon szeretjük az osztályfőnökünk is, mivel nagyon kedves, vicces, határozott személy és vele is mindent meg lehet beszélni. Az osztálynak a kaja a mindene. Kedvencünk a pizza. Sok közös élményünk van. Pl a kirándulások amiket nagyon szeretek. Nagyon nehéz lesz elválni 8 év után tőlük, mert 8 év az nem kis idő és nagyon rossz, hogy szeptemberben már nem egy osztályt fogunk allkotni.

OSZTÁLYOMRÓL VIDEÓ

HIVATKOZAS

ISKOLA HONLAPJA




ÉLMÉNYEK AZ ELMÚLT 8 ÉVBŐL

Én nagyon szeretem a kirándulásokatés most is egy kirándulást fogok leírni. Utoljéra az osztállyal ötödikben voltunk kirándulni Sremska Mitrovicán. Nagyon szép volt minden, de nekem a legjobban a Zasavicán való hajókázás és az ott játszás, az állatok tetszettek a legjobban. A hajókázás azért volt jó, mert nagyon szép volt és miközben mentünk rajta egy nagyon jó magyarázást kaptunk róla, így tudhattuk, hogy milyen volt és most milyen. A partján nagyon kellemes idő volt, így tudtunk röplabdázni, focizni ki mit szeretett volna csinálni. Az állatokat pedig nagyon szeretem és azért volt jó, hogy ott voltak, mert egy kicsit otthonosabbá tette és meg lehett őket símogatni.

OSZTÁLYOMRÓL VIDEÓ

HIVATKOZAS

ISKOLA HONLAPJA



SZERZŐ

Kiss Emma 8.3