Fejezem a 8. osztályt.

Rólam

A nevem Kőszegi Zsanett.14 éves vagyok.Szerbiában élek,azzon belül Péterrévén.Egy átlagos lány vagyok. Barna haj,szem.Most fejezem a 8. osztályt és már izgatottan várom a középiskolát. A nagybecskereki egészségügyi iskolát céloztam meg. Harmadik osztályos korom óta doktornéni szeretnék lenni és remélem egy szép napon valóra vállik az álmom.












CSALÁDOMRÓL

Édesanyámmal élek 3 éves korom óta .Öt testvérem van.Kettő fiatalabbik és kettő idősebb.Ők már külön háztartásban élnek és az egyiknek már családja is van.Édesanyám varrónőként dolgozik.Édesapám pedig Magyarországon egy autó gyárban.

Iskolán kívül

Lassan 10 éve néptáncolok és éneklek a Tisza Mente Közmüvelödési és Népművészeti egyesületnél Péterrévén.Többször is már jártunk külföldön fellépéseken.Ezzen kívül szeretek olvasni leginkább Leiner Laurától.Tavaszal és nyáron pedig eljárok futni. Rengeteg sorozatott nézek és ami eddig a legjobban megfogott az a Vámpír naplók.Nem is az,hogy jaj vámpírok és,hogy lázban égek tőlük.Hanem inkább az,hogy sokmindent megtanul belöle az ember.És rengeteg tanulságos rész van benne.














Kedvenceim

Ha őszinte szeretnék lenni nincs kedvenc ételem.Én mindent megeszem úgy ahogy van.Kedvenc ittalomnak mondanám a limonádét.Bármikor,bármennyi mennyiségben. Mivel minden néptánc mese szép a saját módján nem igazán tudok egyet sem kiemelni.DE ha nagyon muszáj lenne én az Ördöngösfüzesit emelném ki az összes közül.

OSZTÁLYOMRÓL

A világon az egyik legszerencsésebb embernek mondhatom magamat,amiért ilyen osztlytársaim vannak.Sosem volt még és sosem lessz még egy ilyen.Annyira összetartó,kedves,segítökész osztály vagyunk,hogy mai napig összeteszem a kezem azért mert vannak nekem.Az osztályfőnökről nem is beszélve.Mikor felkerültem ötödikbe,fel voltam készülve,hogy egy goromba,szigorú oszim lesz.Azt kell mondanom kellemesen csalódtam.INNEN IS PUSZILOK MINDENKIT.












ÉLMÉNYEK AZ ELMÚLT 8 ÉVBŐL

Megszámlálhattatlan közös emlékünk van együtt.Vannak szépek és persze roszabbak is. Sosem feledem amikor az osztályfőnököt bevicceltük,hogy hazza ment mindenki.Vagy amikor eltörtem a vonalzóm,mert menőzni akartam,hogy nekem is hajlithatos vonalzóm van.DE azt se feledjük soha amikor Evelin Nikola Teslára azt mondta,hogy Petőfi Sándor,majd közöltük vele,hogy ő nem Petőfi.Erre rá vágta,hogy ,,DE AZ IS ÍRÓ VOLT".Nem volt író. És ezzeket az emlékeket semmi pénzért nem cserélném el.