ÉN

Szabó Rékának hívnak. 2007.06.17-én születtem, Zentán. Magasságommal a torna sor közepén vagyok ez 164 cm. Kék a szemem és szőkés barna a hajam. Péterrévén élek. Egy helyi óvodába jártam, a Kelemen oviba. Óvónénim Csányi Berta volt. Az általános iskolát a péterrévei Samu Mihály Általános Iskolában keztem. Tanítónénim Csepella Öreg Judit volt. Ötödik osztályban Árpás Tímea matek tanár vett engem és az osztályom szárnyai alá. Bátran mondhatom, hogy nagyon jó osztály lettünk. A tanárok is sokszor megdicsérnek minket. Tanulmányaim Óbecsén szeretném folytatni az általános gimnáziumban.


CSALÁDOM

Anyukám neve Szabó Annamária. 42 éves. Becsén dolozik a levéltárban. Alacsony, barna hajú és zöld szemű. Ő az egyik legjobb barátom, bármit elmondhatok neki.
Apukám neve Szabó Krisztián. Szintén 42 éves. Magánvállalkozása van. Picasso2002 a neve. Fest, szigetel és gipsz kartonozik. Születésétől kezdve ezzel szeretett volna foglalkozni. Középtermetű, kopasz és kék szeme van.
Van egy kisöcsém is. Kristófnak hívják. 2010.05.15-én született. Focizik már 4 éves kora óta. Büszke vagyok rá, mert nagyon tehetséges. Néhány hete volt futóversenyen, ahol elhozta az első helyet. A szüleimmel már nagyon sok helyen voltam, hisz amikor csak tudunk utazunk vagy nyaralunk. Voltam már Horvátországban (Jelsa, Gornji Karin), Albániában (Ksamil), Egyiptomban (Hurgada) és Magyarország különböző fürdőiben.


ISKOLÁN KÍVÜL

Hobbim a tánc. Már 10 éve tagja vagyok a Tisza Mente Közművelődési és Népművészeti Egyesületnek. Összeszokott csoportom van. Versenyekre is szoktunk járni. A Kőketáncról és Gyöngyösbokrétáról, valamit a Szólj síp szóljról és a Durindóról is szép eredményekkel érünk haza. Táncoltunk már somogyit, sárközit, kalocsait, szentpéterit, rimócit, szilágyságit, stb... Meghívásokat is kaptunk már fesztiválokra. Kecskemétre a Csiperó fesztiválra(Magyarország), Mórahalomra(Magyarország), Eszékre(Horvátország) és Székelyudvarhelyre(Románia).

ISKOLÁN KÍVÜLI VIDEÓ


OSZTÁLYOM

2014 szeptember 1-től alkotunk egy osztályt. Első osztályba 24-en indultunk, és most 14-en vagyunk. Nagyon vicces, összetartó, kedves osztály vagyunk. Arra törekszünk, hogy mi legyünk a legjobbak és ez sikerül is, hisz első félévben a felősök közül nekünk lett a legjobb átlagunk és a próbaérettségi is nekünk sikerült a legjobban, az oszink biztatásának hála. Nem szoktunk veszekedni, de ha beszélgetésről van szó abba benne vagyunk. Imádunk enni. Pizza, kalács, kifli, bármi lehet. Nagyon nehéz lesz a búcsú ballagáskor. Furcsa lesz, hogy ősztől már nem egy osztályt alkotunk.

OSZTÁLYOMRÓL VIDEÓ

HIVATKOZAS

ISKOLA HONLAPJA




ÉLMÉNYEK AZ ELMÚLT 8 ÉVBŐL

Rengeteg szép emlékem van, mert minden napunk nevetésből áll. Sokat gondolkodtam vajon melyiket emelhetném ki, nehéz döntés.
Tavaly júniusban az oszink szervezett az osztályunknak egy kis kirándulást a falunkban a lövöldén, mert a koronavírus miatt nem tudtunk menni az iskolával. Sütöttünk, fociztunk és nagyon sokat beszélgettünk. A kaja persze elfogyott :)









SZERZŐ

Szabó Réka 8.3