RÓLAM

Én Tóth Szabolcs most fejezem a 8. osztályt.Számomra nagyon meglepő hogy ilyen gyorsan vget ért ez a 8 év.Most itt állunk sok baráttal s rengeteg emlékkel.Nade hogyan is nézek ki én a 8.4 osztály tanulója?Elmondom!Világosbarna hajam van kék szemem és hát nem túl vékony, jószivű és vicces ember vagyok aki nagyon szereti a pc-s játkokat.Hát ez volnék én,de,hogy jobban megismerjetek ideteszek egy képet magamról és ha léjebb görgetsz még sok infót meg tudsz rólam!


CSALÁDOMRÓL

Ime a következő kiscim mely a családomól fog szólni!Az én családomban négyen vagyunk melyben a két szülő én és a húgom.Édesapámat Ernő-nek fivják 45 éves jelenleg.Édesanyámat Krisztinának hivják 38 éves jelenleg húgomat Noémi-nek hivják 9 éves.Énpedig Szabolcs vagyok 15 éves.Sajnos képet ide nem tudok most betenni de ha léjebb görgedtsz akkor találsz még sok érdekess témát!



ISKOLÁN KIVÜL

Iskolán kivül én nagyon sokat szoktam pc-n játszani.Nagyon szeretem a FIFA nevű játékot illetve a Minecraft nevű játékot is.Szabadidőmben ezekkel és még sok más játékkal szoktam játszani!Nagyon szeretek iskolánkivül olvasni, most éppen az EGRI CSILLAGOK nevű könyvet olvasom!Emellet nagyon szeretek még irni rengeteg saját regényem mondhatni könyvem van.Iskola végén főleg hétvégén szoktam eljárni haverokhoz fifázni stb. Hát igen ez volnék én nagyvonalakban a szabadidőmben!



KEDVENCEIM

Az én kedvenceim!Ide most 2 nagy kedvencem fogom felsorolni.Az egyik a kedvenc focicsapatom a FRADI. FRADI vagy ferencvárosi torna clubb egy nagy kedvencem nem fogom most ide betenni a wikipédiát mert akkor sokat kéne olvasni és mivel azt seni nem szeret ezért betettem a linket melyet a fradi szóra kattintva meglehet nézni!Ahogy mondtam az én kedvenc csapatom a fradi kb 5 éves korom óta nekik szurkolok és ez igy is fog maradni!Nagyon szeretem ezt a csapatot és hogy tudjátok hogy melyik csapat ez tessék itt egy kép és egy videó is a csapatról!

>

A 2. kedvencem pedig a Forma-1 ből jól ismert 1. világbajnok Max Verstappen! Max-ről nam irok tú sokat mint az előtt ide se szeretném betenni az egész wikipédiát hanem aki akarja erre a feliratra hogy MAX rákattint s már el is tudja olvasni! Maxnak én 11 éves koromtól kezdve szurkolok nagyon szeretem a red bull nevű csapatot is és Maxot is.Nagyon örültem amikior meglett a világbajnoki cim tavaly,és erről az utolsó jelenetekről itt van egy videó is.UI:ajánlatos megnézni!



OSZTÁLYOM

Az én osztályom a 8.4! Mi egy nagyon öszetartó osztály vagyunk.Igaz sok tanár azt mondja és ezzel mi is tisztában vagyunk,hogy mi vagyunk a tanárok réme:D Ami valóban igaz hiszen szokott olyan lenni ami miatt mi vagyunk a a tanárok réme. Az osztályban 18-an vagyunk! Ime egy kép,hogy jobban megismerjtek az osztályt!




ÉLMÉNYEK AZ ELMÚLT 8 ÉVBŐL

Élmények hát mit tudnék ide irni?Nem szeretnék nagyon nyálas szöveget ide irni mert az nem az én stilusom!Talán élménynek tudnám ideirni a rengeteg nevetést amit a haverokkal éltem át a kirándulásokat melyeken részt vettem stb.Ide képet nem fogok tenni de most hirtelen nem valami sok minden jut eszembe nagyon jó élmény volt amikor gyermekhéten 3. helyet értünk el a kötélhúzásban és jól éreztem magam hogy én is részese voltam ennek.Aztán egy egészen friss élmny amit még szinte magam sem hiszem el hogy befejezem a 8.osztályt! Most kaptuk el nemrég a tablóképes könyvet és el szem hiszem hogy én is ott vagyok és részese vagyok ennek az osztálynak.És néha elgondolkozom hogy milyen gyorsan repül az idő és hogy menyire gyorsan öregszünk.Na de!Ez nem ide tartozik ezzel vége az emlékeimnek kb s ahogy az emlékeimnek úgy a mesémnek is vége lessz remlem tetszett ez a kis weboldalam magamról! Ez volt tehát az én kis történetem!



KÉSZITETTE:TÓTH SZABOLCS 8.4