8. VÉGÉN



RÓLAM

Horváth Enesének hívnak úgy mint a többi osztálytársaim én is Péterréveilakos vagyok, már 14 éve, vagyis azóta amióta haza hoztak a szüleim a kórházból. 2008.01.29.-én láttam meg a napvilágot a Zentai kórházban. 3 évesen elkezdtem járni a Makádi óvodába, ahol a Szőnyi Ilona óvó néni vigyázott rám és a pót anyukám ként figyelt rám. 2014.09.01.-én megkezdtem az elsőt, a tanítónőm Horváth Angéla volt. 4 évvel később pedig Fercsik Teodóra tanárnő vett a kezei alá. Azon gondolkodtam, hogy a többi tanulmányaimat a Zentai Egészségügyi középiskolába folytatom, gyógyszerészeti szakon. Nagyon szomorú vagyok azért, mert el kell hagynom az iskolámat,amely 8 évig az életben mellettem volt.



CSALÁDOMRÓL



A családom 4 főből áll. Apukámat Szabolcsnak hívják, aki itthon kőművesként, de kint külföldön almaszedőként és ágszaggatóként dolgozik. Anyukámat Anasztáziának hívják és varrónőként dolgozik. Van egy testvérem, akit Edvárdnak hívják ő most épp 3.-kos. Mind a két szülői részről élnek még a nagyszüleim.



HOBBIM



A hobbim pecázás. 3 éve járok sporthorgász versenyekre és azóta nagyot aratam az én szektoromban. Sosem gondolkoztam azon, hogy ott hagyom, mert nagyon szeretem és ki is kapcsolódok, amikor elmegyek pecázni. Nem csak versenyen pecázok, hanem amikor tehetem akkor megyek valahova pecázni.



OSZTÁLYOM



Az osztályommal nagyon össze szoktunk és nagyon szeretjük egymást. Sokat veszekedtünk, de még mindig összetartunk. Sosem fogom ezt az osztályt elfelejteni. Mindenben egymás segítségére vagyunk. Eslő osztályban n gondoltam volna, hogy ez az osztály ennyire jóban lesz és össze fog tartani. Ez az egész 7. osztályba megváltozott, de nagyon. Örülök, hogy ennek az osztálynak 8 évig a tagja lehettem/lehetek. Senki sem tudja őket pótolni, még ay sem akikkel majd egy osztály leszek később.





AZ ELMÚLT 8 ÉV ÉLMÉNYEI

A legjobb élményeinket sem fogom sosem elfelejteni. Mi az az osztály vagyunk, akik sosem csináltak rosszat. Alig vártuk azt, hogy mikor bírunk menni kirándulni, mert mi azt nagyon szeretjük és szeretni is fogjuk. Az osztályfőnökünk nagyon kitartó és örülünk neki, hogy még mindig ilyen sokat foglalkozik velünk, annak ellenére is amiket mi csináltunk. A 8 év állat rengeteg, de tényleg rengeteg rosszaságot csináltunk és mindenben az egész osztály benne volt. 2 évvel ezelőtt bejött a covid és az informatika tanárúr nélkül nem lennénk itt, ahol most vagyunk. Ha az ő oldala nem lenne, nem bírtuk volna megtanulni matekból, amit most tudunk.