RÓLAM

TULAJDONSÁGAIM


Az én nevem Vastag Kornélia. Jelenleg az utolsó általános iskolás évemet töltöm. Egészen jó teljesítményem van, minden évben 5,00 voltam. Szeretek rajzolni, növényeket gondozni, újrahasznosítani. Szeretek zenét hallgatni, egyaránt lassú és pörgős számokat is. Jelenleg a legújabb rajzomon dolgozok Kreatívkodni is imádok! Mindig van valami amit megjavítok, felhasználok, elraktározok.Ha valamit meglátok, azonnal elképzelem, hogy mi is lehetne belőle. Tanulni nem igazán szeretek, de muszáj. Ha eléggé figyelek órán, nincs is olyan sok tanulni valóm otthon. Kedvenc filmem is sok van. Egyaránt szeretem a Harry Potter filmeket, az Alkonyat fimeket és A Vezércsel minisorozatot is. Kedvenc színem a fekete és a világoszöld.Van egy lány az interneten akinek, szerintem, a legszebb hangja van.

OSZTÁLYOM

Az osztályom elsőtől nyolcadikig, mindig 4-es volt.(1.4 ; 2.4 ; 3.4 ...) Minket csak simán ,,négyesek''-nek hívnak. Azért mert az elmúlt több mint 5 évben nem volt 3 magyar felsős tagozat. Mellesleg a monstani elsősök között is már csak 2 magyar osztály van. Osztályfőnökünk posztját, 5.-től kezdve, Fercsik Teodóra biológiatanárnő tölti be. Az iskola jelenlegi igazgatónője pedig Lehócki Tünde. Régebben még Beretka Ferenc igazgató volt az intézmény vezetője. Tanáraink tökéletesen adják elő a tananyagot. A matematikában, Árpás Tímea tanárnő élőben zajló oktatása mellett, férje Árpás Attila tanárúr, az informatika tanítása mellet, segítő videókat tölt fel matematikából és informatikából is.



HÁZIÁLLATOM

Van egy tacskóm. Kizárásos alapon Tacsinak hívják. Nagyon szeretem, mert olyan kis ,,nyomi''. 💗 Idén május 25-én tölti be a 3.évét. Nőstény és van egy lánytestvére is. A húga a nővéremé. Pacsi a becsületes neve. Amikor először vittük őket oltatni, akkor az állatorvos is nagyot nevetett a nevek hallatán. ,,Tacsi és Pacsi, a két hadirokkant''. Azért hadirokkantak, mert állandóan veszekednek, harapdossák egymást, és ennek következtében sebek keltkeznek rajtuk. Persze ezek nem veszélyes sebek. Csak kisebb karcolások, horzsolások. Ők is olyaok mint a többi kutya. Ha étel van a kezedben, bociszemeik lesznek, és addig nem tágítanak, míg meg nem szánod őket akár egy falattal.(A végén úgy is a kutya eszi meg az egész kajád.)