PYTHON PROGRAMOZÁS (ALAPOK)
Feldolgozott tananyagok:
INPUT/OUTPUT - PYTHON (ALAPOK)
(Ebben a leckében megismerkedünk a python programásban az adatkiírással (print) és adatbevitellel (input). )
 1316
SZÁMTANI ALAPMŰVELETEK ÉS ALKALMAZÁSA (PYTHON ALAPOK)
(Ebben a leckében megismerkedünk a négy alapművelettel python programozási nyelvben. Néhány gyakorló feladaton keresztül alkalmazzuk a tanultakat.)
 1320
PYTHON GYAKORLÓ FELADATOK (1. FELADATLAP)
(Ebben a leckében átismételjük az eddig tanultakat. Néhány feladaton keresztül gyakoroljuk az adatbeolvasást, adatok kirását, számolási műveleteket.)
 1313
FOR CIKLUS ÉS ANNAK ALKALMAZÁSA (PYTHON ALAPOK)
(Ebben a leckében megismerkedünk a ciklusokkal a python programozási nyelvben. Néhány gyakorló feladaton keresztül alkalmazzuk a FOR ciklust.)
 1409
WHILE CIKLUS ÉS ANNAK ALKALMAZÁSA (PYTHON ALAPOK)
(Ebben a leckében megismerkedünk a ciklusokkal a python programozási nyelvben. Néhány gyakorló feladaton keresztül alkalmazzuk a WHILE ciklust.)
 1089
GYAKORLÓ FELADATOK (2. FELADATLAP)
(Ebben a leckében átismételjük az eddig tanultakat. Néhány feladaton keresztül gyakoroljuk az adatbeolvasást, adatok kirását, számolási műveleteket, a for és while ciklust.)
 1478
WHILE CIKLUS ALKALMAZÁSA
(Ebben a leckében tovább ismerkedünk a while ciklus lehetőségeivel a python programozási nyelvben. Néhány gyakorló feladaton keresztül alkalmazzuk az IF utasítást.)
 721
ELÁGAZÁSOK - IF UTASÍTÁS (PYTHON ALAPOK)
(Ebben a leckében megismerkedünk az elágazásokkal a python programozási nyelvben. Néhány gyakorló feladaton keresztül alkalmazzuk az IF utasítást.)
 1733
GYAKORLÓ FELADATOK (3. FELADATLAP)
(Ebben a leckében átismételjük az eddig tanultakat. Néhány feladaton keresztül gyakoroljuk az adatbeolvasást, adatok kirását, számolási műveleteket, a for ciklust.)
 1052
GYAKORLÓ FELADATOK (4. FELADATLAP)
(Ebben a leckében átismételjük az eddig tanultakat. Néhány feladaton keresztül gyakoroljuk az adatbeolvasást, adatok kirását, számolási műveleteket, a for ciklust.)
 331Designed by Greensoft